Excepcional Trofeu Vila de Quart de karate

Categoria: Karate
Es va publicar el dilluns, 23 novembre 2015

karate-2015

El passat cap de setmana es va celebrar una nova edició del Trofeu Vila de Quart de Poblet de karate en el poliesportiu municipal i que va comptar amb la presència de Manuel Díaz, regidor d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

El club local, organitzador de la competició, va tornar a donar una lliçó d'organització, ja que van participar centenars d'esportistes procedents de tots els clubs de la Comunitat Valenciana.

Els karatekas del nostre municipi van demostrar la seua excel·lent preparació i van ascendir de forma repetida al podi de les diferents categories que es van celebrar en Quart de Poblet.

Miguel López, Aharon Medie, Marcos Chinchilla, Enrique Kakulov, David Murcia, David Añón, Andrés Contreras, Djemali Kakulov, Andrea Talaya, Andrea Murcia, Erika García, José Ramón Martínez i Manuel Toribio van ser els representants de la nostra localitat que van pujar al podi.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.