Brillant actuació del Shotokan Quart a Guadassuar

Categoria: Karate
Es va publicar el dilluns, 09 juny 2014

guadassuar-karate

El Shotokan Quart va brillar amb llum pròpia en el Torneig de Guadassuar que es va celebrar este cap de setmana, després de ser el club que més podis va aconseguir. Més de 200 participants van comprovar l'excel•lent moment de forma dels esportistes de Quart de Poblet.

La delegació del Shotokan Quart va conquistar un total de sis títols, quatre subcampionats i sis medalles de bronze en la cita esportiva.

Enrique Kakulov, Andrés Contreras, Alberto Saiz, Anabel Gimeno, Francisco Oña i Javier Oña van pujar al màxim alt del podi en les seues respectives categories i van demostrar que estan capacitats per a donar moltes alegries a l'esport de Quart de Poblet en els pròxims anys.

Mentrestant, Eduardo Sanmartín, David Murcia, Andrea Murcia, i Andrés Contreras van aconseguir també la medalla de plata per al club del nostre municipi gràcies al seu excel•lent treball.

Finalment, Rubén Llimera, Andrea Talaya, Patricia Mahugo, Francisco Oña i Andrea Murcia es van penjar la joia de bronze i van fer encara més ampli el domini dels nostres representants a Guadassuar.

Els karatekas Erika García, José Ramón Martínez, Manuel Toribio, Djemali Kakulov i Mario Sierra i l'àrbitre Jesús Medié mediar també van participar a Guadassuar.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.