El Shotokan Karate Quart triomfa en el Vila d'Alaquàs

Categoria: Karate
Es va publicar el dimarts, 27 maig 2014

villa-alaquas

El Shotokan Karate Quart va aconseguir uns grans resultats en el Vila d'Alaquàs del passat cap de setmana, ja que els competidors del nostre municipi van obtindre cinc títols, dos subcampionats i tres medalles de bronze.

El club del nostre municipi, que va acudir a la cita amb una delegació de 15 esportistes, va acabar la cita com el millor equip, ja que cap altre va obtindre tantes medalles.

Els cadets Anabel Jimeno i Alberto Sáiz, el juvenil Javier Oña, el infantil Dyemali kakulov i l'aleví Enrique Kakulov van ser els més destacats del Shotokan Quart en la cita d'Alaquàs.

Mentrestant, David Múrcia, en aleví, i Eduardo Sanmartín, en infantil, van perdre en les finals de les seues respectives categories i es van pujar al segon escaló del podi.

Finalment, els júnior Fran Oña i José March i la infantil Andrea Talaya es van penjar la joia de bronze.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.