Èxit d'una nova edició del Vila de Quart de karate

Categoria: Karate
Es va publicar el dimecres, 27 novembre 2013

banco-alimentos

La trenta-quatrena edició del Vila de Quart de karate que es va celebrar el passat cap de setmana va tornar a ser un gran èxit de participació i competició. Una vegada més, els esportistes del nostre municipi així com els d'altres localitats de la Comunitat Valenciana van demostrar que el karate està molt viu.

Juan Medina, regidor d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, no va voler perdre's esta gran cita esportiva, una de les més importants que se celebren durant l'any en el nostre municipi. El regidor va participar en l'entrega de trofeus als millors competidors de la jornada.

L'organització de la competició va estimar oportú que s'arreplegaren aliments per a les persones més necessitades en estos temps difícils. I la totalitat de competidors van participar en esta acció solidària d'arreplega d'aliments no peribles.

D'altra banda, en l'aspecte esportiu, el Club Shotokan Quart va obtindre quatre títols, cuatre plates i set bronzes.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.