El Shotokan Karate Quart tanca una temporada de somni

Categoria: Karate
Es va publicar el dimarts, 02 juliol 2013

shotokan-grupo3

El Shotokan Karate Quart ha tancat una gran temporada amb uns resultats excel•lents en l'àmbit provincial, nacional i internacional en les diferents competicions oficials de la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana i de la Federació Espanyola.

La collita final ascendix a 36 podis en les diferents cites esportives en què van participar els integrants del Shotokan Karate Quart. Cal fer especial insistència en el Campionat d'Espanya per clubs en què l'equip de Quart de Poblet va finalitzar entre els huit millors com en el Nacional infantil.

La pròxima temporada es presenta molt favorable, ja que el nivell dels competidors del club fa preveure uns grans resultats tant en l'àmbit de la Comunitat Valenciana com Nacional.

Alumnes, entrenadors, àrbitres i tota la gent que forma el club faran que el Shotokan Karate Quart aconseguisca nous èxits en la nova temporada, que començarà a la volta de vacances.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.