El Shotokan Karate Quart arrasa en el Campionat de Picanya de katas

Categoria: Karate
Es va publicar el dimarts, 18 juny 2013

karate-kata-picanya

El Shotokan Karate Quart va demostrar que es troba en l'avantguarda del karate autonòmic, després d'arrasar en el Campionat de Picanya de katas. El club del nostre municipi va collir un títol, una subcampionat i dos medalles de bronze.

Javier Oña, Andrea Murcia i Andrea Talaya, integrants de l'equip Els Cobra Kai del Shotokan Quart, es van pujar al màxim alt del podi en la categoria infantil. Els seus companys David Murcia, Eduardo Sanmartín i Enrique Kakulov, de Els Samurais també del Shotokan Quart, es van proclamar subcampions en la mateixa categoria. I Andrés Contreras, Djemali Kakulov i Manuel Toribio, del Tigres Ryu Kyu del Shotokan Quart, van ser tercers.

D'altra banda, Miguel Ángel Lleó, Alberto Sáiz i Cristián es van penjar la medalla de bronze en la seua respectiva categoria formant equip. Finalment, els equips formats per José Ramón Martínez, Erika i Nuria i Rubén, Dilan Javier i Lorena van finalitzar en quarta y quinta posición, respectivament.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.