Piscina d'Estiu

Categoria: Instal·lacions
Es va publicar el dilluns, 06 febrer 2012

DSCN0151

La piscina d'estiu ha canviat per complet amb la seua remodelació que va començar al Gener del 2009. El resultat és un complex lúdic entorn de l'aigua de 43.000 metres quadrats amb un pressupost de 2 milions d'euros finançat per l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Entre els objectius d'este projecte municipal està la seguretat i la diversió més enllà de l'ús esportiu de manera que, entre altres coses, augmente l'autonomia dels xiquets i xiquetes. Les instal·lacions inclouen tres piscines lúdiques a l'aire lliure, una de les quals disposa de banc per a massatge amb doll d'aigua, coll de cigne i cascada. A més, el complex de l'aigua compta amb cafeteria, zona de picnic, dos zones de platja i terrassa amb ombrel·les.

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha volgut adaptar les instal·lacions a la normativa europea en matèria de seguretat. El got anterior comptava amb una profunditat que anava d'1,6 a 3 metres i passa a tindre un màxim d'1,7 amb entrada progressiva com si es tractara d'una platja. La piscina infantil també s'adapta i es pot disfrutar de zones d'escampament i jocs.

L'ACCÉS A LA INSTAL·LACIÓ ÉS GRATUÏT PER A:

TITULARS DE LA TARGETA CIUTADANA DE QUART DE POBLET, MODALITAT DAURADA O PENSIONISTA. LLOC D'OBTENCIÓ: AJUNTAMENT DE QUART DE POBLET, OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA.


Ver INSTALACIONES DEPORTIVAS PÚBLICAS QUART DE POBLET en un mapa más grande

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.