Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Entrevista al nadador Jorge Segarra, becat per l'Ajuntament de Quart de Poblet

Categoria: Natació
Es va publicar el dilluns, 26 febrer 2018

jorge-segarra

Quan decidixes dedicar-te més seriosament a realitzar esport i quin és el motiu?

Amb set anys vaig entrar en l'escola de natació de Quart i l'any següent es va crear el Club de Natació però fins que vaig tindre 12 anys no em vaig centrar exclusivament en la natació, ja que la compaginava amb la música. El motiu més important va ser que m'agradava molt la natació, volia disfrutar més i continuar millorant. A més la natació és un esport molt exigent que t'obliga a dedicar-te totalment des de ben xicotet.

Què t'aporta l'esport que no ho fan la resta d'activitats?

M'oblide de tot, em centre en l'entrenament i en els meus objectius i no existix res més. M'ajuda molt a desfogar-me i disfrute molt amb això, a més que la natació és un esport en què es fan grans amics ja que en un grup d'entrenament de nivell es compartixen al voltant de 21 hores setmanals, més competiciones... El que suposa estar molt unit a companys i entaular grans amistats.

Qui et va animar a practicar la teua disciplina?

Els meus pares em van apuntar a la piscina amb 15 mesos, sent un bebé encara i, des de llavors, no he eixit d'una piscina. Però quan vaig començar a prendre-m'ho més seriosament el meu major suport va ser i és ma mare.

Per què animaries els ciutadans de Quart de Poblet a practicar esport?

És una activitat molt sana físicament i psicològicament, a tot el món li vindria bé realitzar algun tipus d'activitat física, ja que pot ser una via per a sentir-se millor amb un mateix i deixar de costat l'estrés del dia a dia. A més si és una activitat realitzada amb gent es fan molts amics, com ja he dit abans.

Quins consells els donaries?

Que disfrutaren d'eixos moments i que se'ls dedicaren a ells mateixos i, per descomptat, que ho prengueren com un hobby i un moment fora de la rutina.

Per què és important que els Ajuntaments fomenten l'esport?

Tal com estan les coses sempre és bo ja que fomentar l'esport es traduïx en instal·lacions i facilitats per a tota la població, a més d'ajudar als esportistes que ens dediquem seriosament a l'esport. D'altra banda, també és bo perquè impulsa al poble a practicar esport amb actes populars, provocant que cada vegada més gent faça esport i la població siga més sana.

Què significa per a tu que et donen una beca per ser esportista d'elit en Quart de Poblet, el teu poble?

Per a mi és una recompensa per tots estos anys d'esforç, treball i dedicació, a més que em sent molt orgullós perquè sent que el meu poble recolza l'esport i valora el que faig. A més, realitzar esport d'alt nivell resulta molt car, per la qual cosa la beca m'ajuda a sufragar els gastos de la meua formació esportiva.

Quin és el teu objectiu per a la present temporada?

Continuar progressant i disfrutant amb el que faig, però a nivell de temps i competicions seran aconseguir les marques mínimes per a anar a l'open de primavera i al Campionat d'Espanya d'estiu. A nivell col·lectiu, el Club Natació Delfín participa en la Copa Autonòmica de clubs de divisió d'honor, per lo que ens centrem a fer un bon paper i, si les coses ixen com deuen, lluitarem per guanyar i proclamar-nos millor club de la Comunitat Valenciana.

Et veus sent entrenador o formador de jóvens talents quan deixos de practicar esport de forma més professional?

Sí, fa un parell d'anys vaig començar a plantejar-m'ho, però sempre havia tingut l'objectiu d'estudiar fisioteràpia, però a l'acabar segon de batxiller i realitzar el selectiu no vaig arribar a la nota de tall i vaig començar a estudiar Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. De moment estic molt a gust i tinc com a objectiu acabar la carrera i realitzar el màster en mestria de natació per a ser entrenador, ja que és el que més m'agrada i crec que és el que més disfrutaré quan siga major.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.