Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Intensius de juny de 2017

Categoria: Natació
Es va publicar el dilluns, 26 juny 2017

intensivo-junio-2017-natacion

Durant 16 sessions, de dimarts a divendres a les 1645h, xiquets i xiquetes des de 3 a 14 anys, durant 45 minuts podran disfrutar de la natació, atesos per tècnics especialitzats responsables de l'activitat (ESPORTINAT, SL.). Hi haurà els que tinguen el seu primer contacte amb este esport i els que aprofiten per a millorar la tècnica i desenrotllar els objectius de familiarització, flotació, propulsió, desplazamientos...

El passat 6 de juny va ser el primer dia de classe, en el que mentres s'ubicaven totes les persones inscrites segons el seu nivell, es va realitzar una reunió d'inici per a explicar el funcionament: ràtio per monitor/a, atenció als principiants, als més xicotets, als que puguen tindre por; ús dels vestuaris amb calçat adecuado...

Les sessions del dijous 29 i divendres 30 seran més lúdiques amb assistència dels pares si ho desitgen.

Si encara vols inscriure't serà necessari que el teu nivell et permeta treballar en el Got Major (piscina gran) , ja que la capacitat de la piscina SPA on s'atén als xiquets i xiquetes de nivell inicial, s'ha completat. Gràcies a totes les persones inscrites pel seu interés i confiança.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.