Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Un centenar de participants en la tercera competició natació escolar Competicoles

Categoria: Natació
Es va publicar el dimecres, 21 juny 2017

competicoles-2017

Coincidint amb Junio-MESdelDEPORTE de Quart de Poblet, es va celebrar la Jornada de Clausura de la Campanya de Natació Escolar.

Durant 8 mesos, amb bona assistència setmanal, cada col·legi de la localitat ha acudit al Complex Pabellón-Piscinas Cobertes a realitzar la sessió de natació corresponent segons nivell, han realitzat les avaluacions, han sigut atesos en tutories i rebut obsequi i Diploma acreditatiu.

La celebració del Competicoles suposa que tots els xiquets i xiquetes capaces de nadar en el Got Major (piscina gran) competixen per arribar els primers de la seua sèrie. És l'últim esforç del curs: una xicoteta competició que saca el millor de cada un d'ells i elles.

Els monitors i monitores d'ESPORTINAT, SL. encarregats de la correcta realització de l'esdeveniment, agraïxen la participació, l'emoció que compartim i ens desitgen un feliç estiu.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.