Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Els escolars de Quart de Poblet se citen amb la piscina municipal coberta

Categoria: Natació
Es va publicar el dimecres, 31 maig 2017

natacion-elvira-mayo-2017

Després de la confirmació per part de les AMPAS de tots els col·legis de Quart de Poblet, de l'assistència dels xiquets i xiquetes capaces de nadar en el Got Major (piscina gran) que estaven convocats i que participaran en este esdeveniment, l'organització ha establit 4 nivells per a la distribució de les sèries.

La cita serà a les 15.35h en el hall del Complex Pabellón-Piscinas Cobertes per a la identificació i l'accés a vestuaris de planta baixa (l'ús de la instal·lació en Natació Bany Lliure es veurà afectat, havent de finalitzar a les 16h i reprenent-se per a abonats a les 19h i la resta amb la normalitat habitual) . Cada un dels nivells comptarà amb 3 técnics d'ESPORTINAT, SL. per a la recepció i atenció de les i els nadadors a càrrec seu, reforçant la vigilància amb 2 socorristas i una persona de coordinació general.

Les persones acompanyants podran assentar-se en les grades accedint per la planta primera o en el banc a peu de piscina, i en la fila de cadires col·locades davall de les grades junt amb la barana, per a ampliar places i que ningú es perda la competició.

Segur que ho passem en gran veient-los disfrutar d'esta experiència enriquidora en el medi aquàtic i poder constatar el que han aprés durant la temporada, d'una forma lúdica.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.