Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Hui comença la Copa de futbol sala de Sant Onofre

Categoria: Futbol Sala
Es va publicar el dilluns, 09 setembre 2013

recreativos-de-juerga

El futbol sala torna hui a les instal·lacions esportives de Sant Onofre. La Copa de Sant Onofre tira a caminar hui amb la disputa de les primeres trobades d'esta atractiva competició, que compta amb molts anys d'experiència.

Acabaos, Maccabi Albarda, Bater de Munich, FC Canuteiros, Glober Troter, Trenta Tres d’Envit, Empalme, Recreativos de Juerga, Men In Black, FC Sin Nombre, Viejas Glorias, Cero en Contra, New Team i Los Hombres de Negro seran els equips que participen en la competició.

Un any més el futbol sala sobreïx com un dels esports amb més protagonisme en les instal·lacions esportives de Quart de Poblet.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.