Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Quart per l’Esport organitza una jornada per a formar en el procediment de justificació de subvencions

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimecres, 27 novembre 2019

jornada-formativa

Quart per l’Esport, en col·laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet, ha organitzat una sessió formativa per a clubs esportius i AMPAS amb la finalitat de donar a conéixer el procediment de justificació de subvencions així com la redacció de les memòries d'activitats i econòmiques.

Aquestes jornades formen part d'un programa de formació contínua de l'Ajuntament i Quart per l’Esport en el qual es tracten temes d'interés general per a les associacions del municipi.

Diverses associacions de la localitat van participar en aquesta sessió de dues hores de duració que va tindre lloc ahir en el Centre de l’Esport.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.