Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

L'equip ESPORTINAT-Quart de Poblet es prepara per a posar en marxa l'Oferta Esportiva Municipal de la temporada 2019-2020

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 07 octubre 2019

reunion-esportinat

El passat cap de setmana es va reunir l'equip tècnic d’ESPORTINAT, SL., per a organitzar i planificar les actuacions que li corresponen per a atendre l'Oferta Esportiva Municipal de la temporada 2019-2020 a tots els nivells.

La temporada començarà oficialment el dimecres dia 02 d'octubre i en cursets de natació les novetats són que en bebés, dofins i xiquets/xiquetes tots els grups seran d'atenció anual quedant l'organització trimestral per a cursos de persones adultes i les activitats aquàtiques específiques. Gimnàstica de Manteniment i Musculació (SIEMPREenFORMA) mantenen els seus horaris i llocs de realització (Pavelló Cobert Municipal i Gimnàs Municipal Ramón Laporta).

La Natació Escolar, per imperatiu de calendari, començarà el divendres 04 d'octubre.

Agraint al regidor d'esports Francisco Hidalgo i a l'Ajuntament de Quart de Poblet la cessió de la instal·lació per a la citada reunió i la confiança que cada any deposita en el nostre equip.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.