Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

El Consell Assessor d'Esports dona inici a una nova temporada a Quart de Poblet

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 24 setembre 2019

consejo-23sep2019

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, va començar el Consell Assessor d'Esports desitjant que siga una temporada fructífera per a tots.

“Comencem un nou any i esperem que tots els equips i esportistes facen una gran temporada i porten el nom de Quart de Poblet per tots els racons”, va indicar el regidor.

Durant la reunió es va decidir que caldrà esperar fins al pròxim Consell per a cobrir les vacants que existeixen per a l'entrada de nous clubs a la comissió econòmica. S'estima que l'entrada serà per ordre cronològic en el que es va sol·licitar l'entrada a través de correu electrònic.

També s'aprova que Juan Carlos Sanmartín, del Club de Lluita, i José Manuel Mateo, del Club d'Atletisme, seran els representants en el Consell de Participació Ciutadana de Quart de Poblet. El Club de Lluita i el Club d'Atletisme també aporten als suplents.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.