Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

La Piscina d'estiu de Quart de Poblet obri les seues portes amb total normalitat

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 22 juliol 2019

Incidente-piscina

La piscina d'estiu de Quart de Poblet ha obert hui les seues portes amb total normalitat després de l'incident succeït ahir. Així, a primera hora del matí els bombers han pres mostres per a comprovar que els paràmetres eren correctes i que era segur reobrir el servei.

Davant l'alarma generada, el Consistori ha destacat que el succés, causat per un error humà, afortunadament, no va revestir conseqüències greus, ni personals ni materials.

L'incident es va produir sobre les 17 hores del diumenge en l'accés a màquines, fora de la zona de banyistes, quan un responsable de l'empresa que gestiona la piscina estava transportant un bidó de 25 litres. En aquest recipient s'havia aplicat clor granulat ja que, a priori, es creia que es trobava buit. No obstant això, encara quedaven algunes restes d'hipoclorit, la qual cosa, al contacte de les dues substàncies, va produir la reacció química que va causar que el bidó, una vegada tancat, rebentara per un extrem de la zona superior.

En tractar-se de compostos químics es va avisar a la policia que, per precaució, també van donar part als bombers. Seguint el protocol, es va evacuar la instal·lació sobre les 18.30 hores, moment en el qual es va procedir a la neteja de la zona afectada.

Afortunadament, no s'ha hagut de lamentar ferits ni danys greus, sent l'únic afectat el treballador que manipulava el recipient, qui tan sols va patir una cremada lleu a la mà i hui ha pogut reincorporar-se amb normalitat al seu lloc.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.