Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Piscina d'estiu 2019

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 14 maig 2019

piscina-verano-2019

Informació relativa al sorteig per a la inscripció d'abonament familiar de la piscina d'estiu 2019 #QuartdePoblet

La jornada de portes obertes se celebra el 31 de maig i enguany la piscina és gratuïta per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys (fins als 36 mesos).

L'assignació d'abonaments de temporada familiar de la Piscina d'Estiu per a residents a Quart de Poblet i en la Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist es farà per sorteig el 24 de maig, a les 12 hores, en la Sala d'Actes de l'Ajuntament. Prèviament, les persones que vulguen participar en el sorteig hauran d'acudir a les taquilles de la piscina el 20 de maig, de 10 a 15 hores, i de 17 a 19 hores. Allí se'ls entregarà el número del sorteig.

La documentació a presentar és:

- Instància General de l'Ajuntament per unitat familiar, emplenada i signada, on se sol•licite el nombre de places per família relacionant cadascun dels membres de la unitat familiar que formaran part de l'abonament familiar.

- Certificat/volant d'empadronament que acredite l'actual residència a Quart de Poblet o a la Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist, Aldaia-Quart de Poblet.

- Acreditació d'unitat familiar mitjançant fotocòpia del llibre de família.

Per al sorteig s'assignarà exclusivament un número per unitat familiar. El lliurament del número es realitzarà al titular de l'abonament o persona que el represente.

En cas de representació serà necessària autorització original de la representació per escrit junt la fotocòpia del DNI del titular i acreditació amb el DNI del representant.

Cada sol•licitud rebrà un número d'ordre i amb el correctes es confeccionarà una llista que es publicarà en la web oficial de l'Ajuntament www.quartdepoblet.org

El dia del sorteig es traurà a l'atzar un número de el total dels números assignats de la llista. A partir del número que isca es comptaran correlativament les 250 places. En cas que una unitat familiar es quedara incompleta s'arredonirà per excés.

En cas d'arribar al final de les places en la llista es continuarà comptant a partir del número u fins a l'assignació del total de les 250 places.

La llista de famílies triades per sorteig serà publicada en la pàgina web de l'Ajuntament, fixant el dia i hora de formalització de la compra de l'abonament en la taquilla de la Piscina Municipal d'Estiu de Quart de Poblet.

FORMALITZACIÓ DE L'ADQUISICIÓ DE L'ABONAMENT DE TEMPORADA:

La inscripció es realitzarà sota estricte ordre de torn assignat.

Dies: 28, 29 i 30 de maig.

Horari d'inscripció: de 16 a 21 hores.

S'haurà d'aportar còpia de la instància general presentada per a participar en el sorteig acreditant la titularitat de la mateixa i número en el sorteig.

En cas de no assistir a la formalització en la data i hora indicades s'entendrà que es renuncia a la plaça.

Aquesta temporada, la piscina municipal d'estiu serà gratuïta per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys . La tarifa infantil. de 2 euros, s'estableix, per tant, en la franja d'edat de 4 a 12 anys.

La gratuïtat també es dona per a persones jubilades i pensionistes de Quart de Poblet en possessió de la targeta daurada.

La piscina obrirà del 31 de maig (aqueix dia l'accés és gratuït) a l'1 de setembre, i les tarifes es mantenen congelades.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.