Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Nova reunió del Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 06 maig 2019

consejo-deportes-6mayo2019

Els clubs de Quart de Poblet van tornar a reunir-se hui en el Consell d'Esports en el Centre de l’Esport per a continuar treballant en els pròxims objectius comuns, baix la direcció del regidor Manuel Díaz.

En primer lloc, es va presentar a Marcos Fernández com a nou assessor tècnicr de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet.

Després d'aquesta primera presentació, es va parlar de les bases de subvencions en concurrència competitiva per a tots els clubs. El termini per a presentar-les acaba demà, 7 de maig.

Finalment, Fernández va recordar que és important tindre les dades de contacte actualitzats perquè les diferents àrees de l'Ajuntament puguen enviar la informació de forma adequada i arriben als clubs.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.