Oferta Esportiva 20-21

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2020-2021 Oferta Esportiva 20-21 (images/DOCUMENTOS/Folleto%20Complejo%20Polideportivo%20Quart%20de%20Poblet%20Temp%202020-2021%201.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

Obert el termini de presentació per a sol·licitar la subvenció per a entitats esportives de 2020

Categoria: Noticies
Es va publicar el dijous, 24 setembre 2020

consejo sep2020

Durant la reunió periòdica del Consell d'Esports de Quart de Poblet, s'ha informat que hui, 24 de setembre, s'ha obert el termini de presentació de documentació per a sol·licitar la subvenció de concurrència competitiva per a entitats esportives de l'any 2020. El termini acaba el pròxim 14 d'octubre.

L'àrea d'esports, dirigida per Fran Hidalgo, ha recalcat l'esforç que s'ha realitzat per a mantindre les subvencions per als clubs de Quart de Poblet per a fer front a les despeses en una temporada atípica en la qual la COVID-19 ha marcat el seu desenvolupament.

Així mateix, s'han detallat les mesures a desenvolupar per als protocols COVID-19, l'accés a les instal·lacions i tot el referent al moment actual que estem vivint per a poder complir amb la seguretat de tots els implicats en l'esport de Quart de Poblet.

També s'ha explicat el protocol a seguir per cada entitat esportiva per a informar l'Ajuntament sobre els casos positius si n'hi haguera.

Finalment, es va aprovar per unanimitat la convocatòria de les beques de l'Ajuntament de Quart de Poblet per a joves esportistes.

Coneix l'oferta esportiva municipal en el complex poliesportiu de Quart de Poblet

Categoria: Noticies
Es va publicar el dijous, 10 setembre 2020

WhatsApp Image 2020-09-10 at 13.03.06

Ja està disponible en aquest enllaç l'oferta esportiva municipal en el complex poliesportiu de Quart de Poblet per a la temporada 2020-21, marcada per la pandèmia de la COVID-19 que assota a tots.

La piscina coberta, el balneari, la sala cardiovascular, la sala de musculació, la pista del pavelló cobert i la pista exterior seran els llocs del complex en el qual es podran realitzar activitats físiques en el complex esportiu.

La situació marcada per la COVID-19 ha obligat els responsables municipals a adaptar els aforaments a les normativa vigent i a les necessitats organitzatives de la instal·lació.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet recordem a tots els usuaris l'obligació de complir amb les normes establides per les autoritats sanitàries per a garantir la salut de tots els usuaris i personal.

El Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet es reuneix per a conéixer les mesures de seguretat i prevenció per a la nova temporada

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimecres, 22 juliol 2020

El Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet es va reunir ahir en el Centre de l’Esport per a tractar les mesures de seguretat, higiene i prevenció que es prendran durant la pròxima temporada per a continuar lluitant contra la COVID-19.

Durant la reunió, tant Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, com Marcos Fernández, director d'Esports, van explicar com s'afrontarà la nova normalitat en la nostra localitat.

En les seues explicacions, tant el regidor com el director d'Esports van detallar als clubs participants les mesures per a frenar a la COVID-19 i com s'haurà de fer ús de les instal·lacions durant els pròxims mesos.

D'altra banda, es van organitzar també els quadrants d'ús de la pretemporada i la temporada 2020-21.

Finalment, Fran Hidalgo va voler dedicar unes paraules d'agraïment a tots els clubs pel seu esforç per a mantindre en forma als esportistes de Quart de Poblet durant el confinament dels últims mesos.

El Bar-Cafeteria Piscina Coberta de Quart de Poblet torna a obrir les seues portes

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 09 juny 2020

bar-piscina

El Bar-Cafeteria Piscina Coberta de Quart de Poblet ha tornat a obrir les seues portes de dilluns a dissabte després d'unes setmanes tancat com a conseqüència de la crisi sanitària per la COVID-19.

Els interessats a fer reserves poden fer-ho en els telèfons: 961082873 – 630504940

L'horari és el següent:

De dilluns a dissabtes de 18h a 22h

Sopars amb reserva fins a les 24h

Divendres i dissabtes fins a la 1h

Informació sobre les compensacions i devolucions de la temporada 2019-2020 i les renovacions i noves inscripcions per a la campanya 2020-2021

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 01 juny 2020

El servei d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet explica en els següents documents tota la informació que necessiten els usuaris respecte a les compensacions i devolucions de la temporada 2019-202 així com les renovacions i noves inscripcions per a la temporada 2020-2021.

Informació Compensacions i devolucions de la temporada 2019-2020

Informació Renovacions i noves inscripcions de la temporada 2020-2021

L'Ajuntament de Quart de Poblet combat el coronavirus amb exercici i bons hàbits des de casa

Categoria: Noticies
Es va publicar el dijous, 26 març 2020

Ejercicio-en-casa

En la situació actual que viu tota la població amb la declaració de l'estat d'alarma és més necessari que mai seguir i mantindre una sèrie de pautes i rutines, posant l'accent principalment en la cura de la salut física i mental.

Conscient d'això, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha preparat diversos materials que permetran a la gent fer esport des de casa i rebre consells per a mantindre una correcta dieta.

Setmanalment s'aniran pujant diferents vídeos a la xarxa social de Facebook de Ciutat Esportiva- Quart de Poblet i al canal de Youtube d'Ajuntament de Quart de Poblet. En aquests es donaran consells, es proposaran taules d'entrenaments i diferents sessions i exercicis, que estaran adaptats a persones de totes les edats i condicions. De fet, també els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir amb activitats pensades per a ells i elles.

Amb l'objectiu de reforçar aquests enregistraments, a més, es compartiran documents i material gràfic en els quals s'explicaran altres qüestions nutricionals o sobre estiraments.

Es tracta d'una labor que realitzen els equips de monitors i monitores coordinats per Esportinat i Quart per l'Esport, entitats col·laboradores de l'Ajuntament i responsables d'organitzar els cursos i activitats que des de Ciutat Esportiva es desenvolupen durant tot l'any.


Gaudeix del triatló amb el Tri-Tortugas Quart

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 04 febrer 2020

cartel-tritortugar

El Tri-Tortugas ja ha iniciat la seua activitat a Quart de Poblet i té una amplia oferta per a tots els habitants de la nostra localitat. Els xiquets i els adults podran iniciar-se i perfeccionar la seua tècnica per a disputar competicions de triatló sense eixir de Quart.

El nou club de triatló de Quart de Poblet compta amb una escola per a xiquets que tinguen 7 o més anys. L'única condició és que sàpien nadar per a poder participar en els diferents entrenaments de natació, ciclisme o atletisme.

D'altra banda, el Tri-Tortugas també compta amb entrenaments per a adults en diferents horaris segons el nivell del participant.

Per a més informació, pots demanar informació a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Quart per l’Esport organitza una jornada per a formar en el procediment de justificació de subvencions

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimecres, 27 novembre 2019

jornada-formativa

Quart per l’Esport, en col·laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet, ha organitzat una sessió formativa per a clubs esportius i AMPAS amb la finalitat de donar a conéixer el procediment de justificació de subvencions així com la redacció de les memòries d'activitats i econòmiques.

Aquestes jornades formen part d'un programa de formació contínua de l'Ajuntament i Quart per l’Esport en el qual es tracten temes d'interés general per a les associacions del municipi.

Diverses associacions de la localitat van participar en aquesta sessió de dues hores de duració que va tindre lloc ahir en el Centre de l’Esport.

Més de 120 persones participen en la trobada anual de centres ocupacionals

Categoria: Noticies
Es va publicar el diumenge, 17 novembre 2019

ocupacional

Més de 120 persones van participar divendres passat en la trobada anual de centres ocupacionals integrat en la Lliga *Copava, que va tindre lloc en el complex poliesportiu de Quart de Poblet.

Els centres de Villar del Arzobispo, Paterna, Manises i Quart de Poblet es van donar cita en la jornada que va servir per a commemorar el Dia Internacional de la Discapacitat, que es commemora el 3 de desembre.

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, va gaudir al costat dels esportistes de les diferents activitats que es van realitzar i va mostrar el seu suport als integrants d'aquests centres ocupacionals.

Durant la cita esportiva, els participants van gaudir del *colpbol i la petanca en un ambient lúdic.

Vicente Tomás, president d'honor de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 28 octubre 2019

vicente-tomas

Vicente Tomás ha sigut distingit com a president d'honor de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) durant el sopar de gala celebrada el passat cap de setmana.

Tomás, que ha sigut director d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet des dels 80 fins al present any, va rebre aquest merescut reconeixement dels seus companys, després d'un acord per unanimitat de junta directiva de la GEPACV.

Carmen Martínez, alcaldessa de l'Ajuntament de Quart de Poblet, i els regidors Bartolomé Nofuentes i Fran Hidalgo no es van perdre aquest emotiu moment i van mostrar el seu afecte cap a Vicente Tomás, un treballador incansable per l'esport de la nostra localitat.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.