Oferta Esportiva 19-20

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2019-2020 Oferta Esportiva 19-20 (images/DOCUMENTOS/cat-dep-qdp-19-val-baja.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

El Bar-Cafeteria Piscina Coberta de Quart de Poblet torna a obrir les seues portes

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 09 juny 2020

bar-piscina

El Bar-Cafeteria Piscina Coberta de Quart de Poblet ha tornat a obrir les seues portes de dilluns a dissabte després d'unes setmanes tancat com a conseqüència de la crisi sanitària per la COVID-19.

Els interessats a fer reserves poden fer-ho en els telèfons: 961082873 – 630504940

L'horari és el següent:

De dilluns a dissabtes de 18h a 22h

Sopars amb reserva fins a les 24h

Divendres i dissabtes fins a la 1h

Informació sobre les compensacions i devolucions de la temporada 2019-2020 i les renovacions i noves inscripcions per a la campanya 2020-2021

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 01 juny 2020

El servei d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet explica en els següents documents tota la informació que necessiten els usuaris respecte a les compensacions i devolucions de la temporada 2019-202 així com les renovacions i noves inscripcions per a la temporada 2020-2021.

Informació Compensacions i devolucions de la temporada 2019-2020

Informació Renovacions i noves inscripcions de la temporada 2020-2021

L'Ajuntament de Quart de Poblet combat el coronavirus amb exercici i bons hàbits des de casa

Categoria: Noticies
Es va publicar el dijous, 26 març 2020

Ejercicio-en-casa

En la situació actual que viu tota la població amb la declaració de l'estat d'alarma és més necessari que mai seguir i mantindre una sèrie de pautes i rutines, posant l'accent principalment en la cura de la salut física i mental.

Conscient d'això, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha preparat diversos materials que permetran a la gent fer esport des de casa i rebre consells per a mantindre una correcta dieta.

Setmanalment s'aniran pujant diferents vídeos a la xarxa social de Facebook de Ciutat Esportiva- Quart de Poblet i al canal de Youtube d'Ajuntament de Quart de Poblet. En aquests es donaran consells, es proposaran taules d'entrenaments i diferents sessions i exercicis, que estaran adaptats a persones de totes les edats i condicions. De fet, també els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir amb activitats pensades per a ells i elles.

Amb l'objectiu de reforçar aquests enregistraments, a més, es compartiran documents i material gràfic en els quals s'explicaran altres qüestions nutricionals o sobre estiraments.

Es tracta d'una labor que realitzen els equips de monitors i monitores coordinats per Esportinat i Quart per l'Esport, entitats col·laboradores de l'Ajuntament i responsables d'organitzar els cursos i activitats que des de Ciutat Esportiva es desenvolupen durant tot l'any.


Gaudeix del triatló amb el Tri-Tortugas Quart

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 04 febrer 2020

cartel-tritortugar

El Tri-Tortugas ja ha iniciat la seua activitat a Quart de Poblet i té una amplia oferta per a tots els habitants de la nostra localitat. Els xiquets i els adults podran iniciar-se i perfeccionar la seua tècnica per a disputar competicions de triatló sense eixir de Quart.

El nou club de triatló de Quart de Poblet compta amb una escola per a xiquets que tinguen 7 o més anys. L'única condició és que sàpien nadar per a poder participar en els diferents entrenaments de natació, ciclisme o atletisme.

D'altra banda, el Tri-Tortugas també compta amb entrenaments per a adults en diferents horaris segons el nivell del participant.

Per a més informació, pots demanar informació a través del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Quart per l’Esport organitza una jornada per a formar en el procediment de justificació de subvencions

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimecres, 27 novembre 2019

jornada-formativa

Quart per l’Esport, en col·laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet, ha organitzat una sessió formativa per a clubs esportius i AMPAS amb la finalitat de donar a conéixer el procediment de justificació de subvencions així com la redacció de les memòries d'activitats i econòmiques.

Aquestes jornades formen part d'un programa de formació contínua de l'Ajuntament i Quart per l’Esport en el qual es tracten temes d'interés general per a les associacions del municipi.

Diverses associacions de la localitat van participar en aquesta sessió de dues hores de duració que va tindre lloc ahir en el Centre de l’Esport.

Més de 120 persones participen en la trobada anual de centres ocupacionals

Categoria: Noticies
Es va publicar el diumenge, 17 novembre 2019

ocupacional

Més de 120 persones van participar divendres passat en la trobada anual de centres ocupacionals integrat en la Lliga *Copava, que va tindre lloc en el complex poliesportiu de Quart de Poblet.

Els centres de Villar del Arzobispo, Paterna, Manises i Quart de Poblet es van donar cita en la jornada que va servir per a commemorar el Dia Internacional de la Discapacitat, que es commemora el 3 de desembre.

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, va gaudir al costat dels esportistes de les diferents activitats que es van realitzar i va mostrar el seu suport als integrants d'aquests centres ocupacionals.

Durant la cita esportiva, els participants van gaudir del *colpbol i la petanca en un ambient lúdic.

Vicente Tomás, president d'honor de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 28 octubre 2019

vicente-tomas

Vicente Tomás ha sigut distingit com a president d'honor de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana (GEPACV) durant el sopar de gala celebrada el passat cap de setmana.

Tomás, que ha sigut director d'esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet des dels 80 fins al present any, va rebre aquest merescut reconeixement dels seus companys, després d'un acord per unanimitat de junta directiva de la GEPACV.

Carmen Martínez, alcaldessa de l'Ajuntament de Quart de Poblet, i els regidors Bartolomé Nofuentes i Fran Hidalgo no es van perdre aquest emotiu moment i van mostrar el seu afecte cap a Vicente Tomás, un treballador incansable per l'esport de la nostra localitat.

L'equip ESPORTINAT-Quart de Poblet es prepara per a posar en marxa l'Oferta Esportiva Municipal de la temporada 2019-2020

Categoria: Noticies
Es va publicar el dilluns, 07 octubre 2019

reunion-esportinat

El passat cap de setmana es va reunir l'equip tècnic d’ESPORTINAT, SL., per a organitzar i planificar les actuacions que li corresponen per a atendre l'Oferta Esportiva Municipal de la temporada 2019-2020 a tots els nivells.

La temporada començarà oficialment el dimecres dia 02 d'octubre i en cursets de natació les novetats són que en bebés, dofins i xiquets/xiquetes tots els grups seran d'atenció anual quedant l'organització trimestral per a cursos de persones adultes i les activitats aquàtiques específiques. Gimnàstica de Manteniment i Musculació (SIEMPREenFORMA) mantenen els seus horaris i llocs de realització (Pavelló Cobert Municipal i Gimnàs Municipal Ramón Laporta).

La Natació Escolar, per imperatiu de calendari, començarà el divendres 04 d'octubre.

Agraint al regidor d'esports Francisco Hidalgo i a l'Ajuntament de Quart de Poblet la cessió de la instal·lació per a la citada reunió i la confiança que cada any deposita en el nostre equip.

El Club Tritortugas Triatlón Quart, nou membre del Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 24 setembre 2019

El Consell Assessor d'Esports de Quart de Poblet va donar ahir la benvinguda a un nou membre. Es tracta del Club Tritortugas Triatlón Quart, l'entrada del qual va ser autoritzada per unanimitat durant la convocatòria extraordinària celebrada ahir a la vesprada.

Juan Carlos Martínez Guiot, representant del Club Tritortugas Triatlón Quart, va manifestar l'aposta de l'entitat per la inserció social i la igualtat entre persones amb diversitat i sense ella.

Segons va explicar Martínez Guiot, el paratriatló i el triatló seran els vehicles perquè les persones que el practiquen no senten diferenciació en el seu dia a dia.

Després de l'aprovació de la seua entrada en el Consell, el Club Tritortugas Triatlón Quart gaudirà de veu i vot en les successives reunions.

El Consell Assessor d'Esports dona inici a una nova temporada a Quart de Poblet

Categoria: Noticies
Es va publicar el dimarts, 24 setembre 2019

consejo-23sep2019

Fran Hidalgo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Quart de Poblet, va començar el Consell Assessor d'Esports desitjant que siga una temporada fructífera per a tots.

“Comencem un nou any i esperem que tots els equips i esportistes facen una gran temporada i porten el nom de Quart de Poblet per tots els racons”, va indicar el regidor.

Durant la reunió es va decidir que caldrà esperar fins al pròxim Consell per a cobrir les vacants que existeixen per a l'entrada de nous clubs a la comissió econòmica. S'estima que l'entrada serà per ordre cronològic en el que es va sol·licitar l'entrada a través de correu electrònic.

També s'aprova que Juan Carlos Sanmartín, del Club de Lluita, i José Manuel Mateo, del Club d'Atletisme, seran els representants en el Consell de Participació Ciutadana de Quart de Poblet. El Club de Lluita i el Club d'Atletisme també aporten als suplents.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.