Oferta Esportiva 20-21

Ja pots veure el Plà d'Oferta Esportiva de Quart de Poblet 2020-2021 Oferta Esportiva 20-21 (images/DOCUMENTOS/Folleto%20Complejo%20Polideportivo%20Quart%20de%20Poblet%20Temp%202020-2021%201.pdf)


Leer más...

Oferta esportiva 18-19


Leer más...

Piscina d'estiu 18


Leer más...

Coneixes les Instal·lacio...

Descubre las instalaciones deportivas de Quart de Poblet


Leer más...

Ha arrivat el moment

Fes clic i descobreix Quart de Poblet, Ciutat Esportiva


Leer más...
01234

L'Ajuntament de Quart de Poblet recorda les mesures d'higiene i seguretat que han de complir-se en els espais esportius

Categoria: Noticias
Es va publicar el dimecres, 09 setembre 2020

Medidas-COVID-Sept2020

L'Ajuntament de Quart de Poblet recorda les mesures d'higiene i seguretat que han de complir-se en els espais esportius per a garantir la seguretat de totes les persones que acudeixen a elles.

  • Seguisca les instruccions: Segueix en tot moment les instruccions del personal de la instal·lació
  • Distància social: La distància social és de 1,5 metres. Els llocs en els quals no es garantisca aquest distanciament no estaran habilitats.
  • Punts d'higiene. Usa els punts d'higiene i desinfecció de mans i calçat habilitat. Es recomana emprar calçat específic per a l'activitat.
  • Mascareta obligatòria. La mascareta és obligatòria, excepte en el moment de l'entrenament i amb autorització prèvia i en les zones de bany.
  • Espectadors no admesos. No es permet l'accés a les instal·lacions d'espectadors, excepte en partits i competicions amb autorització expressa.
  • Itineraris Entrada/Eixida. Segueix els itineraris d'entrada i eixida i no et detingues en les zones comunes.
  • No compartisques objectes. No compartisques objectes personals. El material esportiu d'ús comú ha de ser desinfectat abans i després de cada ús.
  • Amb símptomes contacta. Si presentes símptomes de COVID-19, no accedisques a la instal·lació i contacta amb les autoritats sanitàries.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.