El BM Quart perd a domicili enfront del CD Marni

Categoria: Handbol
Es va publicar el dimecres, 07 novembre 2012

bm-quart-3

El BM Quart no va poder portar-se un triomf del seu desplaçament a la pista del CD Marni i va perdre per 33-25 en la jornada sexta de la Segona Nacional. Després d'esta derrota, l'equip del nostre municipi és desé amb dos triomfs i quatre derrotes.

El BM Quart va plantejar una defensa individual molt valent, com ja és habitual, per falta d'hòmens contundents i pesats per a una defensa estàtica. Esta estratègia va donar resultats a l'equip de la nostra localitat però el CD Marni, amb el pas dels minuts, va saber contrarestar-la amb efectivitat.

A la conclusió de la primera mitat, el CD Marni manava en el marcador amb quatre gols d'avantatge. En la represa, el BM Quart va tractar de reduir les diferències però va ser l'equip local el que va tornar a anar-se'n en el marcador fins a aconseguir un avantatge de huit tants a la conclusió de la trobada.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.