El BM Quart no pot amb el CBM Mare Nostrum Torrevieja

Categoria: Handbol
Es va publicar el dilluns, 08 octubre 2012

El BM Quart no va poder amb el CBM Mare Nostrum Torrevieja, un club que va nàixer de les cendres de l'antic equip de lliga Asobal que va haver de renunciar per greus problemes econòmics. El conjunt de Quart va perdre per 37-26.

L'equip del nostre municipi va plantejar un partit valent. Durant la primera mitat, el BM Quart va estar molt ficat en els primers 15 minuts gràcies a una defensa pressionen-te i a un fluid atac.

No obstant això, el conjunt alacantí va començar a lligar els hòmens d'atac del BM Quart i va trobar amb facilitats els buits per a anotar amb rapidesa. En l'inici de la segona mitat, el CBM Mare Nostrum Torrevieja va agafar una important renda de set gols que va resultar ser decisiva a pesar dels esforços del BM Quart.

Finalment, derrota del BM Quart per 37-26 davant del CBM Mare Nostrum Torrevieja, un dels conjunts més potents de la Segona Nacional.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.