El pròxim 3 de novembre se celebra el Trofeu de Conjunts Club Gimnàstica Rítmica Quart

Categoria: Gimnàstica rítmica
Es va publicar el dilluns, 15 octubre 2012

cartel-trofeo-conjuntos

La gimnàstica rítmica està assumint un paper protagonista en la localitat de Quart de Poblet després de l'aparició fa un any del club municipal. El pròxim 3 de novembre es disputarà la primera edició del Trofeu de Conjunts Club Gimnàstica Rítmica Quart amb la participació d'esportistes procedents d'altres clubs.

El pavelló municipal de Quart de Poblet, a partir de les 9 hores del pròxim 3 de novembre, serà l'escenari en què se celebre la competició dirigida a conjunts de tots els nivells i categories.

La competició, que compta amb el respatler de l'Ajuntament de Quart de Poblet i Quart per l'Esport, pretén convertir-se en una gran festa de la gimnàstica rítmica amb la presència dels clubs més importants de la província de València. La data límit per a la inscripció serà el 20 d'octubre.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.