El Rítmica Quart tanca demà la temporada amb un festival

Categoria: Gimnàstica rítmica
Es va publicar el divendres, 22 juny 2012

 gimnastas

El Rítmica Quart clausura demà una gran temporada amb la celebració d'un festival en què participaran totes les integrants del club del nostre municipi.

En el festival, que se celebrarà a les 11 hores, els assistents podran disfrutar del Musical del Rei Lleó, realitzat per les xiquetes i jóvens del club que han estat en l'escola o que han competit.

Abans, totes les gimnastes exhibiran les taules individuals amb què han participat durant tota la temporada en els diferents campionats i tornejos."

Karen Castellano, Yeray Castellano, Carla Rubio, Carla Marta Muñoz, Paula Cabrera, Ainhoa Sánchez, Paula Andrea Heredia, Marta Artero, Irene Valera, Claudia Sánchez, Lucía Valera, Soraya Díaz i Brenda García es troben en iniciació.

Mentrestant, en interclubs están Marina Lucía Barbancho, Cristina Conde, Lucía Martínez, Elena Capuz, Cristina Ballester, Angela Spataro i Salomé Rocafull.

María Capuz, Carla Spataro, Paula De Mingo, Elia Soler i Carla Llobera han participat en Federació. Finalment, en Nacional Base han estat Elisabet Rocafull, Andrea Martín i Azahara Montesa.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.