Quart de Poblet, seu d'un clínic per a promocionar el futbol base femení

Categoria: Futbol
Es va publicar el dijous, 23 març 2017

futbol-femenino

El camp de futbol municipal de Quart de Poblet es convertirà el pròxim 4 d'abril en la seu d'un clínic per a promocionar el futbol base femení, organixado per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament i la UD Quart.

En esta ocasió, les xiquetes d'entre 9 i 12 anys, estiguen o no federades, podran participar en esta cita que començarà a partir de les 17 hores en les instal·lacions municipals.

Els entrenadors del cos tècnic de la Federació així com les jugadores de la selecció valenciana cadet ensenyaran a les participants la seua habitual metodologia de treball amb una completa sessió de calfament, treball per grups i per parelles i finalitzacions de cara a porta.

A la conclusió del clínic, el combinat autonòmic femení Sub-16 disputarà una trobada amistosa d'exhibició contra un equip de la UD Quart.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.