La UD Quart torna a guanyar contra el Discòbol La Torre

Categoria: Futbol
Es va publicar el dimarts, 04 octubre 2016

La UD Quart va tornar a sumar de tres en tres en l'última jornada de lliga. Així, l'equip de Paco Chuliá va superar 0-2 al Discòbol La Torre i torna a mirar amb un somriure la classificació.

El conjunt de la nostra localitat va mostrar la seua superioritat des de l'inici del xoc. De fet, en el minut 11 Lázaro va avançar al seu equip en el marcador sense que el rival a penes haguera fet res.

A pesar de l'intent del Discòbol La Torre de reaccionar, va ser novament la UD Quart la que va trobar el camí del gol. Així, en el minut 22 va arribar el segon tant, obra d'Espí, que va deixar encarrilat el xoc.

En la segona mitat, la UD Quart es va mostrar molt segura en defensa i va tractar de matar la trobada al contracolp encara que no va disposar d'encert per a ampliar la seua renda.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.