El Futsal Quart de Poblet s'obri camí

Categoria: Futbol Sala
Es va publicar el dijous, 10 maig 2012

Futsal-Quart-de-PobletEl futbol sala arriba a Quart de Poblet per a quedar-se. L'any 2011 va marcar el camí per a este esport en el nostre municipi. Un grup de jóvens va decidir fer un pas més i no conformar-se de jugar en lligues locals. Volien més.

El resultat va arribar immediatament. El bon treball d'esta jove directiva va donar els seus fruits i es va fundar el Futsal Quart de Poblet perquè el futbol sala tinguera el seu espai per a jugar en l'àmbit federat i, també, per a promocionar esta modalitat esportiva en tots els racons de Quart.

El primer pas va ser crear un equip senior amb qualitat i ganes de disfrutar. Després d'un any de competició, les expectatives són immillorables. Els pròxims anys arribaran els ascensos de categoria. Però la promoció també és fonamental. Així, està previst que l'any que ve es forme un segon combinat senior i un equip de categoria infantil.

Durant esta temporada d'aclimatació al món federat, el Futsal Quart de Poblet ha finalitzat en sexta posició en la lliga de Tercera Provincial. Després d'un inici dubitatiu, l'equip va agafar una bona línia en la segona volta per a remuntar des de la penúltima plaça a la sexta.

Els objectius per a la pròxima campanya seran més ambiciosos. La qualitat dels jugadors invita a aspirar per l'ascens de categoria.

Però els inicis no són senzills. I la jove directiva continua buscant un patrocinador que ajude a créixer en estos primers anys. El Futsal Quart de Poblet deixarà la seua empremta en l'esport autonòmic. Segur.

Els interessats a tirar una mà al Futsal Quart de Poblet poden posar-se en contacte amb els gestors del nou club en el correu electrònic futbolsalaquart\@gmail.com. També els jugadors que vullguen entrar poden sol•licitar informació a través del correu electrònic.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.