L'invicte Maccabi Albarda domina la Lliga de La Constitució

Categoria: Futbol Sala
Es va publicar el dilluns, 06 gener 2014

maccabi

Maccabi Albarda lidera la classificació de la Lliga de La Constitució, organitzada per Quart per l'Esport, després de la celebració de sis jornades de competició. L'equip de Quart de Poblet es troba en el més alt de la classificació amb un avantatge de cinc punts sobre Almendrita Recio i Drink Team.

Maccabi Albarda es troba realitzant una temporada perfecta, ja que compte tots els seus partits per victòria. A més, ostenta l'honor de ser el porter menys golejat amb només 10 tants encaixats.

Almendrita Recio, segon, i Drink Team, tercer, tractaran de donar caça al Maccabi Albarda en les pròximes jornades per a estrényer la classificació i donar emoció a la competició de futbol sala. Ferreteria Verdeguer, amb 12 punts, ocupa la quarta posició.

Joyma i New Team, que encara no han guanyat en lliga, tanquen la classificació.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.