Dura pugna per a classificar-se entre els cinc primers de la Copa

Categoria: Futbol Sala
Es va publicar el dimecres, 06 novembre 2013

La Copa de futbol sala de Sant Onofre està repleta d'emoció en les últimes jornades. Els resultats han estret molt la part alta de la classificació i les pròximes jornades seran crucials per a saber els que equips que es fiquen en els cinc primers llocs.

Recreativos de Juerga, amb 29 punts a favor seu, s'ha convertit en el rival a batre de la present edició de la Copa. Els 89 tants anotats fan que siga un conjunt molt potent davant del que pocs poden barallar. És líder de la classificació amb un punt d'avantatge sobre Men in Blue.

Empalme, Acabaos i Bater de Munich completen els equips que, en estos moments, es ficarien en la fase final de primera categoria. Canuteiros, Glober Troter, Viejas Glorias i Maccabi d'Albarda esgoten les seues opcions.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.