Empalme, gran favorit per a adjudicar-se la lliga de Sant Onofre de futbol sala

Categoria: Futbol Sala
Es va publicar el dimarts, 21 maig 2013

L'equip Empalme és el gran favorit per a adjudicar-se el títol de campió en la lliga de Sant Onofre de futbol sala, que s'està celebrant des de principis d'any.

Després de la primera fase, Entroncament mana en la classificació amb 55 punts a favor seu. Els seus rivals pel títol en esta crucial fase seran Recreativos de Juerga, Poste-Reviento, Maccabi Albarda, Men in Blue i Foseros.

Mentrestant, en la classificació de Segona A, FC Canuteiros partixen amb un avantatge de només dos punts sobre Sense Diesel. Cero en Contra, Acabaos, FC Sin Nombre  i New Team tractaran de posar-li les coses difícils a Canuteiros.

Finalment, en Segona B, At. Túria, Glober Troter, Pikateros i Huracán Quart lluitaran per guanyar la competició, ja que la diferència entre tots és de només dos punts. Trenta Tres d'Envit i Els Breydi estan més despenjats en la classificació.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.