El Quart de Poblet es posa quart en Divisió d'Honor de frontennis

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimarts, 27 novembre 2012

El Quart de Poblet va aconseguir una brillant victòria el passat cap de setmana davant del Benicarló-Wilson i se situa en quarta posició en la Divisió d'Honor de frontenis. L'equip del nostre municipi va véncer per un clar 3-0.

Óscar Picazo i José De la Cruz van inaugurar el marcador per als interessos del Quart de Poblet. Els jugadors locals van guanyar 27-20 a Fernando Hernández, Tomás Giménez i José María Vicente.

En la segona partida, Héctor Domingo i Víctor M. Martínez van haver d'esforçar-se al màxim per a aconseguir un nou triomf. Finalment, la parella de Quart de Poblet va guanyar 27-26 a Carlos Monfort, Hugo Del Valle i Ignacio Andrés Vicente.

Domingo J. Pavia i Iván José Rodríguez van ser molt superiors en l'última partida a Cristian Monfort, Iván Conesa i José Antonio Fernández. Pavia i Rodríguez van véncer per 30-17.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.