El Quart de Poblet guanya a l'Alcàntara del Xúquer per 2-1 i es col•loca sèptim

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 07 novembre 2012

fronton-quart

L'equip de Quart de Poblet de preolímpica, que disputa la Territorial, va aconseguir el triomf per 2-1 a l'Alcàntara del Xúquer en la quinta jornada. Després d'este resultat, l'equip local es col•loca sèptim en la classificació amb set victòries i huit derrotes.

José Serrano i Óscar Picazo van eixir en primer lloc a la pista. Els representants de Quart de Poblet no van poder amb Francisco Lorente i José Martí i van perdre per 17-30.

Després d'esta primera partida va ser el torn per a Iván José Rodríguez i Domingo Pavía. La parella de Quart es va adjudicar el triomf amb solvència davant de Jorge Molina i Víctor Molina per 30-17.

En l'última partida, el club de Quart de Poblet va tornar a eixir victoriós. En este cas, Héctor Domingo i Víctor Martínez van guanyar a David Draper i Gaspar Linares per 30-18.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.