L'Atlètic Quart no pot amb l'Atlètic Valencià Natació en Divisió d'Honor

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 17 octubre 2012

oscar-garde2

L'Atlètic Quart va perdre 1-2 enfront de l'Atlètic Valencià Natació en un xoc que es va decidir per escasses diferències i que va poder haver caigut del costat de l'equip del nostre municipi. Després d'este resultat, l'Atlètic Quart és nové en la Divisió d'Honor de València de frontenis.

Diego Sotos  i Pablo Gabaldó, de l'equip de Quart, van perdre en la primera partida enfront de Pau Galindo i José Javier Hernández per 20-30.

En el segon enfrontament, David Cervera i Pedro Pascual Martínez tampoc van poder guanyar a Ignacio López i Carlos Martí. La partida va ser molt igualada i va acabar decantant-se del costat de la dupla visitant per 29-30.

Finalment, Santiago Selvi i Óscar Julián Garde van sumar l'única victòria de l'Atlètic Quart en esta segona jornada. Selvi i Garde van batre Javier Marín i Alexis Maeso per un contundent 30-21.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.