L'equip de Quart de Poblet perd 2-1 davant del Guadassuar en Territorial

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dilluns, 08 octubre 2012

fronton

L'equip de Quart de Poblet va afrontar amb importants baixes el seu enfrontament a domicili davant del Guadassuar en la segona jornada de la Territorial de frontenis. L'equip de Quart va caure per 2-1 encara que va realitzar un gran partit.

José De la Cruz i Fernando Perpiñón, de Quart, es van quedar a les portes de la victòria en la primera partida. Vicente Tatay i Raúl De la Natividad van ser millors en els moments clau i es van portar el triomf per un ajustat 19-18 després d'uns últims instants molt intensos.

En la segona partida, Iván Rodríguez i Óscar Picazo tampoc van poder amb Moisés Boils i Adrián García, que van véncer per 30-23. Els representants de Quart van tractar de remuntar al final, però el desavantatge era massa important.

En l'última partida, la parella de Quart, integrada per Paco Pérez i Víctor Rocher, sí que va aconseguir el punt. Els nostres jugadors van véncer per 22-30 a Jesús Palazón i José Boils en una partida que sempre van tindre controlada.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.