El Quart de Poblet perd a domicili enfront del líder de Divisió d'Honor

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 30 maig 2012

fronton

El Quart de Poblet no va poder amb el Manises a domicili i va haver de claudicar davant de la superioritat del líder de la Divisió d'Honor de frontenis. El conjunt del nostre municipi va perdre les tres partides que van compondre la trobada per tantejos molt igualats. D'esta manera, el Quart de Poblet marxa quart en la classificació general a falta d'una jornada.

Carlos Guillot i Iván José Domingo van ser els primers en boten a la pista. La parella de Quart no va poder amb la dupla formada per Raúl Guillén i Christian Ugía. El resultat va ser de 30-21.

En el segon xoc, Diego Aixares i Óscar Garde van estar més prop de la victòria davant d'Antonio Medina i Francisco José Minuesa encara que van claudicar finalment per un ajustat 30-25.

Finalment, José Serrà i Fernando Ismael Perpinyà, de Quart, van perdre davant de la Pedro Martínez i Raúl Horta per 30-24.

El líder va fer valdre la seua condició i no va deixar que s'escapara el triomf de la seua pista de joc. Així, el Quart de Poblet és quart amb 131 punts a favor seu.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.