El Club Frontenis Quart celebrarà esta temporada el 40 aniversari

Categoria: Frontennis
Es va publicar el divendres, 28 agost 2015

frontenis-quart1

El Club Frontenis Quart de Poblet celebrarà durant la temporada que comença al setembre el seu 40 aniversari amb diversos actes i activitats que recordaran la seua dilatada història.

Els jugadors veterans que han passat durant estos anys pel club seran protagonistes durant les celebracions del club que ha fet que diverses generacions de ciutadans de Quart de Poblet s'enamoren del frontenis.

Així mateix, l'escola tindrà un paper fonamental en esta nova campanya perquè el club continue complint anys i celebrant aniversaris.

Durant l'any, el club fomentarà trobades entre tots els jugadors que han passat pel club en estos 40 anys d'història. Des del Club Frontenis Quart de Poblet s'informarà en les pròximes dates de les activitats que tenen previstes.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.