Gran victòria del Frontenis Quart davant del Sant Patrici Xàtiva

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 04 febrer 2015

frontenis-quart

El Frontenis Quart de Poblet va aconseguir un valuós triomf en la seua visita a la pista del Sant Patrici Xàtiva en la jornada 15 de la Interterritorial de la Federació de Frontó de la Comunitat Valenciana.

Els representants del club de frontenis del nostre municipi van véncer per 0-3 i van deixar evident una millora en el seu joc. El Sant Patrici Xàtiva no va poder fer res per a frenar el bon moment del Frontenis Quart de Poblet.

José Serrano i Juan Antonio Blanch van aconseguir el primer punt després de superar Juan Vicente Simeón i José Perfecto García. Héctor Domingo i Domingo J. Pavia van repetir triomf davant de Carlos Mora i Emilio Marín.

Finalment, Senent Ortega i Pedro Pascual Martínez van posar el passador d'or a una gran jornada, ja que van sumar el tercer punt davant de Steven Gascó i Ramón Sanchis.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.