A l'octubre comença l'escola de frontenis de Quart de Poblet

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dilluns, 22 setembre 2014

apuntar-escuela

El pròxim mes d'octubre comença una nova temporada de l'Escola de Frontenis de Quart de Poblet per a continuar acostant este esport a tots els xiquets del nostre municipi.

A partir dels 6 anys, els més menuts de la casa practicaran el seu esport preferit segons el nivell que exhibisquen en els seus primers dies. Els frontons municipals de Quart de Poblet seran el lloc en què se celebren les sessions.

Tots els xiquets que s'apunten a l'Escola tindran els seus entrenaments els divendres des de les 19 fins a les 21 hores. El preu anual és de 40 euros.

Els interessats a apuntar-se han de fer-ho a través d'Óscar Garde en el telèfon 687701649 o del correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.