L'equip de Territorial supera a l'Elx Prefabricados Duyva

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 30 octubre 2013

frontenis-quart

L'equip de Territorial del Club Frontenis Quart de Poblet es va adjudicar el triomf davant de l'Elx Prefabricados Duyva en la trobada de la quarta jornada de la competició autonòmica.

Francisco José Pérez i Domingo Pavia van aconseguir el primer triomf de l'equip de Quart de Poblet després de superar Michael Muñoz i Héctor Urbano. Més tard va ser el torn d'Iván Rodríguez i Víctor Martínez que van derrotar amb autoritat a José Miguel Arroyo i Antonio Rufete.

Finalment, Héctor Domingo i Óscar Picazo van sumar el tercer punt per al club del nostre municipi. Els representants del Club Frontenis Quart van véncer Pedro Ramón Muñoz i Nicolás Manchón.

Després d'este triomf, el Club Frontenis Quart de Poblet és tercer classificat de la Territorial a només tres punts del Valencià de Natació, líder de la màxima categoria autonòmica.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.