La Risa A venç 2-1 al Quart de Poblet en Territorial

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dijous, 23 maig 2013

frontenis-quart

El Club de Frontenis Quart de Poblet no va poder emportar-se el triomf en el seu desplaçament a la pista de La Risa A i va perdre per 2-1 en la jornada 27 de la Territorial. Després d'este resultat, l'equip del nostre municipi és octau en la classificació.

En la primera partida, Víctor Martínez i Diego Aixares no van poder aconseguir la victòria davant de José Antonio Sánchez i Francisco Menero, de La Risa A. El resultat final va ser de 30-22.

En la segona partida, Óscar Picazo i Iván José Rodríguez van estar molt prop de la victòria però finalment van caure per 17-14 davant de Javier Segarra i Javier De la Rosa.

Héctor Domingo Bayarri i Víctor Rocher, del Frontenis Quart de Poblet, van aconseguir el triomf davant d'Adolfo Martí i Manuel Aguilera, de La Risa A. La parella del nostre municipi va véncer 21-30.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.