El Club Frontenis Quart de Poblet es fica en les semifinals de Copa

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dilluns, 29 abril 2013

El Club Frontennis Quart de Poblet va certificar el seu passe a les semifinals de la Copa després d'eliminar al Torre de Portaceli, que en l'eliminatòria prèvia havia deixat en la cuneta a l'equip de Dvisión d'Honor del nostre municipi.

El conjunt de Quart arribava amb un cert avantatge a la volta dels quarts de final, ja que en l'anada havia perdut per 2-1 a domicili. Van començar bé les coses per als interessos del nostre club, ja que la primera partida va caure del nostre costat per 30-20.

No obstant això, en la segona, el Torre de Portaceli va reaccionar i es va portar el triomf encara que el gol average era favorable als interessos del Club Frontennis Quart de Poblet.

En la partida definitiva, l'equip visitant va forçar per a intentar donar la sorpresa però Iván i Domingo van demostrar estar un escaló per damunt per a véncer per 30-22 i certificar el passe a les semifinals.

L'Incusa Silla, un dels clubs més potents de l'última dècada en el frontenis autonòmic i nacional, serà el rival en les semifinals.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.