L'equip de Territorial saca una victòria de la seua visita al Benicarló

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimecres, 24 abril 2013

frontenis-quart

L'equip del Club Frontennis de Quart de Poblet que disputa la Territorial de preolímpica va aconseguir traure una partida del seu trobada ant el Benicarló en terres castellonenques.

El conjunt del nostre municipi va perdre per 2-1 i es queda en quarta posició en la classificació general per darrere del Catarroja. La parella formada per Iván José Rodríguez i Domingo Pavia van aconseguir l'únic triomf de l'esquadra de Quart de Poblet davant de la tripleta formada per Hugo Del Valle, Tomás Giménez i Fernando Hernández.

En el primer xoc, Héctor Domingo i Pedro Pascual Martínez, del Quart de Poblet, van perdre per 30-20 davant de Carlos Monfort i Ignacio Andrés Vicente.

Després, José Serrano i Fernando Ismael Perpiñán tampoc van poder amb els seus rivals Cristian Monfort, Iván Conesa i José María Vicente, que van véncer per un ajustat 21-19.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.