L'equip de Divisió d'Honor de frontenis venç al Real Montesano per 1-2

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dilluns, 15 abril 2013

fronton-division-honor

L'equip del Club Frontenis Quart que milita en Divisió d'Honor va véncer per 1-2 en la seua visita al Real Montesano el passat cap de setmana en la trobada corresponent a la jornada 22 de la competició.

José Serrano i Víctor Rocher, del Club Frontenis Quart, va aconseguir el primer triomf per als interessos del club del nostre municipi després de superar per 14-30 a Pedro Ortiz i Pedro Ángel Tivera.

Mentrestant, en la segona partida, Carlos López i Fernando López, del Real Montesano, van igualar el dolc, ja que van superar Pablo Gabaldó i Carlos Guillot per 30-21.

Finalment, José Manuel García i Pedro Pascual Martínez, del Frontenis Quart, van batre en l'última partiu Cèsar Navarro i Jorge Miguel Lozano per 22-30.

Amb estos dos triomfs, l'Atlètic Quart de Poblet és sext en la classificació de la Divisió d'Honor de frontenis a falta de huit jornades per a la conclusió de la temporada.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.