L'equip de Territorial saca una partida del seu dolc davant de l'Alcàntera

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimarts, 02 abril 2013

frontenis-quart1

L'equip de Territorial del Club Frontenis Quart de Poblet només va poder traure una partida en la trobada que li va enfrontar a l'Alcàntera del Xúquer, corresponent a la jornada 20 ajornada en el seu moment. L'equip local va véncer 2-1.

Héctor Domingo i Víctor M. Martínez van aconseguir la victòria en la primera partida davant dels germans Molina. La parella de Quart es va portar el triomf per 28-21 després d'un recital de mats d'ambdós components.

En la segona partida, Diego Giner i Óscar Picazo no van poder amb Eduardo Alborch i José Martí, que es van imposar per 30-22. Els representants de Quart de Poblet van estar prop de la victòria però el davanter local va decantar l'enfrontament en els moments clau.

Finalment, Iván Rodríguez i Domingo Pavia van perdre l'última partida davant de David Draper i Gaspar Linares per 26-19. A pesar del resultat final, els jugadors de Quart van tindre un paper protagonista encara que els últims cinc minuts van ser de clar domini local.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.