L'equip de Territorial agrana a l'Albal per 3-0

Categoria: Frontennis
Es va publicar el dimarts, 26 març 2013

frontenis-quart

L'equip de frontenis de Territorial de Quart de Poblet va batre amb claredat a l'Albal per un contundent 3-0. Les parelles de la nostra localitat van ser molt superiors als seus rivals en les tres partides.

Francisco José Pérez i Óscar Picazo van aconseguir la primera victòria per al Club de Frontenis de Quart de Poblet. La dupla de Quart va véncer 27-20 a José Francisco López i Javier Torralba.

En la segona partida, Iván Rodríguez i Domingo Pavia també van ser superiors als seus rivals i es van portar el triomf per 30-21. Julián Contreras i Enrique Grancha no van poder fer res per a frenar Rodríguez i Pavia.

Finalment, Héctor Domingo i Víctor Martínez van haver de patir molt per a anotar-se la tercera victòria de la jornada davant de Javier Pascual i Jorge Carrión. Els representants de Quart van véncer per un ajustat 30-29.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.