Escassa fortuna en la quinta ronda de la Interclubs 2018

Categoria: Escacs
Es va publicar el dijous, 15 febrer 2018

interclubes-febrero-2018

L'Ajedrez Quart no va tindre fortuna el passat cap de setmana en la quinta ronda de la Interclubs 2018 ja que cap dels seus equips va poder celebrar un triomf a pesar dels intents.

El Quart va perdre contra el Gambito-Benimaclet B per un tant de 7,5 a 0,5 en un partit en què poc va poder fer. El conjunt de la nostra localitat haurà de patir en el que resta de competició per a traure millors resultats.

D'altra banda, el Quart B va patir una dolora derrota enfront de l'EVA-Manises B per 3 a 5. Després d'este resultat, continua en la plaça novena amb quatre punts.

Per últim, els equips C i D van perdre contra el Gambito-Benimaclet F i l'Eva-Manises D, respectivament, i seguixen en els llocs complicats de les seues respectives categories.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.