José Manuel Pozuelo: "El tenis de taula és molt exigent i requerix molt esforç"

Categoria: Entrevistes
Es va publicar el dimecres, 16 maig 2012

jose-manuel-pozuelo1

- Et sents un afortunat per ser un dels becats per l'Ajuntament de Quart de Poblet?

- Sí clar. Sempre et fa molta il•lusió quan reps una beca del teu poble, que es reconega el teu treball i esforç.

- Què significa per a tu el tenis de taula?

- Ara mateix és una forma de la meua vida. Estic intern en els Plans d'Especialització Esportiva de Cheste i des que m'alce pense en el tenis de taula. Primer entrene, després vaig a classe i després torne a entrenar. A més, gràcies al tenis de taula he conegut llocs com Romania o la República Txeca.

- Trobes a faltar un club de tenis de taula en Quart?

- La veritat és que estaria bé però em trobe molt bé en el CTT Mediterrani i crec que em queden molts anys allí.

- Estàs content amb el suport que se t'oferix des de la Regidoria d'Esports?

- Sí clar. Mai m'havien donat una beca així i sempre ajuda per a poder afrontar millor el desenrotllament de la temporada. Les meues condicions per a jugar són molt millors i això es nota.

- Com t'inicies en el tenis de taula?

- Quan era xicotet vivia a Tarragona. Els meus pares no podien vindre a arreplegar-me a l'eixir de classe i em vaig haver d'apuntar a les activitats extra escolars. Només hi havia futbol i tenis de taula i, després de provar, em vaig decidir pel ping pong.

- Et veus en un futur jugant en l'elit nacional?

- És difícil però si continue entrenant podré aconseguir-ho. L'any que ve jugarem en Primera Nacional i esperem que en un futur arribem a Divisió d'Honor o a la Superdivisió.

- Com ha anat la temporada?

- Molt bé, he perdut només un parell de partits en la lliga. A més he fet un gran Campionat d'Espanya per equips, la llàstima és que en l'individual em vaig lesionar i no vaig poder disputar-ho.

- Quin ha sigut el teu major èxit en la teua curta trajectòria?

- Una quinta posició en un Campionat d'Espanya Escolar i diverses participacions en el Top 12 d'Espanya, a què només van els millors.

- Qui és la persona que més t'ha influït en la teua vida esportiva?

- José Gómez. Des que vaig arribar a València em va acollir en el seu club. Sempre ha estat pendent de mi i sempre està amb mi. Per al que necessite sempre està darrere. Li estic molt agraït.

- Què necessita el tenis de taula per a convertir-se en un esport amb major acceptació entre el públic?

- El tenis de taula ho té tot. És molt espectacular. La majoria de gent ho ha jugat alguna vegada encara que no saben com és de complicat jugar-ho de forma més seriosa. Si isquera en la televisió la gent ho seguiria més i s'animarien a jugar-ho més sovint.

- Tot el món creu que sap jugar al ping pong però, saben jugar a tenis de taula?

- No. La majoria de gent no té ni idea. El tenis de taula és molt complicat i cal moure's moltíssim. És un esport molt exigent i al que cal dedicar molt esforç.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.