Iván Repiso: "He cumplit el somni de córrer una prova en el meu iaio"

Categoria: Entrevistes
Es va publicar el diumenge, 08 setembre 2013

ivan-repiso

- Com t'inicies en el món del ciclisme?

- Gràcies al meu iaio, que un dia em va fer una bicicleta perquè provara. Després vaig començar a eixir amb ell per a anar agafant ritme, i ja després em vaig agafar al grup en què estic ara, cada dia amb mes progressos.

- La teua família ha sigut important en la teua iniciació en el ciclisme?

- Un poc sí perquè des de xicotet m'animaven a anar amb bicicleta i eixia amb les meues primes per la muntanya. Després, ja en la iniciació en la carretera va ser tot gràcies al meu iaio i, en este mes, també gràcies als meus pares per fer un esforç i comprar-me una bicicleta.

- Participar en una prova junt amb el teu iaio, és la teua il·lusió?

- Sí, i este matí s'ha complit eixe son. No anàvem al mateix ritme degut a la diferència d'edat, però d'arribar a tot el que va ser el meu iaio en els seus temps quan les carreteres eren d'arena, em donaria per satisfet.

- Què és el que més t'agrada del ciclisme?

- Despertar-me cada dissabte a les 7 com quan vaig a l'institut i agafar la bicicleta i anar a fer quilòmetres junt amb el meu iaio i a la Peña, que és com una família.

- Et prens el ciclisme com una afició o un poc més?

- De moment és una afició que he de compaginar amb l'institut i el conservatori de música, però en un temps, quan acabe, ho prendré com una professió i intentaré arribar molt alt, com va fer el meu iaio.

- Quins són els teus pròxims objectius en el ciclisme?

- Fer-me cadet i juvenil i guanyar alguna carrera que una altra, i intentar ser bo i participar en un equip dels grans. Si Déu vol formar part de l'equip olímpic i córrer les grans voltes com el Tour, Giro i Volta a Espanya.

- Quina és la teua opinió sobre l'última carrera organitzada per la Peña Ciclista durant les festes?

- Que ha sigut un exitàs. El millor de tot és que no hi ha hagut caigudes, encara que es fa molt dur donar voltes al circuit de la Coca-Cola. A pesar del cansament, sempre tens ganes d'agafar la bicicleta, no amb ganes de deixar-la tirada, com em repetix el meu iaio.

- La Peña Ciclista és una gran família?

- Sí perquè s'ajuden entre ells quan hi ha alguna punxada per la carretera, se celebren l'aniversari de tots els socis, es fa un campionat on puntuen les eixides perquè així isques sempre i no deixos el ciclisme de lado,... En conclusió, la Peña és una gran família.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.