Gran èxit de la 59a edició del 'Trofeu Sant Onofre'

Categoria: Ciclisme
Es va publicar el dimarts, 25 juny 2019

volta-sant-onofre-2019-recortada

Quart de Poblet va acollir durant aquest mes de juny la 59é edició del Trofeu Sant Onofre, un circuit amb bicicleta urbà-industrial que comprén una distància de 55 quilòmetres i 25 voltes. L'esdeveniment esportiu va comptar amb la presència del president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), Amadeo Olmos, i del regidor d'Esports, Manuel Díaz.

En total, van anar 78 els corredors que van participar en aquesta carrera, amb equips de Castelló,València i Alacant. Quant als vencedors, van ser Iker Bonillo, qui va aconseguir triomfar en la categoria masculina, seguit de Ximo García (2n lloc)i Vicente Ballester (3r lloc). Quant a les participants femenines, Cristina Succi va aconseguir alçar-se amb la victòria, seguida de Vania Rico (2n lloc) i Marta Galvañ (3r lloc). L'equip guanyador va ser el Grup Esportiu Llopis i el trofeu al corredor local va ser entregat a Victor Zomeño.

La carrera, la velocitat mitjana de la qual va ser de 40,60km/hora, es va desenvolupar amb normalitat i sense incidents greus. Tan el regidor d'Esports com el president de la Penya Ciclista de Quart de Poblet, Miguel Sáez, van ser els encarregats d'entregar els trofeus als participants.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.