Martín Gil es va imposar en el Trofeu Festes Majors 2018 de la Penya Ciclista Quart de Poblet

Categoria: Ciclisme
Es va publicar el dimecres, 12 desembre 2018

ciclismo-2018

Martín Gil va pujar al primer lloc del podi en el “Trofeu Festes Majors 2018”, organitzat per la Penya Ciclista Quart de Poblet coincidint amb la celebració de les festes majors del municipi. El segon lloc va ser per a Antonio Lozano i el tercer, per a Alejandro Gómez. En equips va véncer el Saix-Giménez Ganga-Primoti.

En la prova, que va nàixer en 1981, van participar 50 corredors juvenils-júnior i alguns sub-23, aquests últims amb desenvolupaments adaptats a aquesta categoria.

Es van donar 25 voltes al circuit amb una mitjana de quasi 42 quilòmetres a l'hora i dues metes volants, amb premis en metàl·lic, que van ser per al dorsal 55 (Jaime Muñoz) i per al dorsal 118 (Antonio Lozano).

El lliurament de trofeus va ser a càrrec del President de la Penya Ciclista, Miguel Sáez, i del President d'Honor, Juan Cámara.

La carrera va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament, amb les col·laboracions econòmiques de Obremo, SL i Caixa Popular.

© Área de Deportes Ayuntamiento de Quart de Poblet
Información: Avda Antic Regne de Valencia S/N Complejo Pabellón-Piscinas Cubiertas
tel. 961522441/961536210 e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.   //  Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.